Goederenbehandeling

BTS slaat uw goederen op en wanneer een order geplaatst werd, wordt alles uitgesorteerd en klaargezet volgens uw instructies.

Herverpakken

BTS biedt naast de triage van goed ook het herverpakken en labelen aan. In tijden waar confidentialiteit belangrijk is, op deze manier kunnen uw klanten niet de gegevens van de leveranciers bekomen, kan opleveren.

Laden van containers

Door jarenlange ervaring heeft BTS al de nodige kennis en ervaring in huis voor de behandeling van verschillende soorten goed inclusief oversized en project cargo.

Containers worden geladen met respect voor de geldende lashing en securing voorschriften, de productspecificaties, de laadcapaciteit van de container en opgelegde beperkingen door de lokale overheid op bestemming.

BTS zorgt ervoor dat de cargo niet kan verschuiven of verplaatsen, zodat deze in perfecte staat toekomt op bestemming. We hebben door de jaren heen de nodige expertise verworven wat betreft het lashen en securen van verscheidene soorten cargo bv. auto’s, machines, stainless steel (coils, plates, wire) rekening houdend met aanslagpunten en volgens het zwaartepunt van de cargo.

BTS levert alle lashing materiaal zoals spanbanden, stuwhout en dergelijke.

BTS behandelt ook al uw ro-ro, buitenmaatse of project cargo. Bijvoorbeeld een towing tractor op een 20fr mafi trailer.

Distributie

BTS kan u bijstaan in het organiseren van de distributie doorheen Europa met behulp van onze betrouwbare partners.

Ontdek onze andere services